Welkom

We care #trots

Wat een rare tijd hè…

Iedereen zal beamen dat wij deze maanden niet snel weer zullen vergeten.

Geen handen schudden, daar begon het mee. Het moment dat premier Mark Rutte de fout in ging en meteen per ongeluk de hand van Jaap van Dissel van het RIVM schudde, dat lijkt al weer een eeuw geleden.

Intussen schudden wij geen handen, hebben wij onze handen al ontelbaar keren gewassen, wij houden anderhalve meter afstand van elkaar, bij klachten blijven wij binnen. Verder zijn wij indien mogelijk zoveel mogelijk thuis aan het werken, geen WK voetbal, geen Olympische Spelen, geen Wimbledon. Voorlopig zijn er geen festivals, geen concerten, geen grote familiefeesten en zo kan ik nog wel even doorgaan.

En wat hebben wij wel? De mensen in de zorg. Wat een bikkels, vind je niet?

Ook ik vind het echte helden, wat zij doen… zo ongelooflijk belangrijk! Ze proberen mensenlevens te redden, met hart en ziel. En dat is tegenwoordig nogal wat!

En weet je wat nu zo leuk is?

Gisteren mocht ik samen met een collega namens ons bedrijf Rituals Cosmetics de overdracht doen van goodybags voor het zorgpersoneel van de Gelderse Vallei in Ede. Een goodybag als waardering voor het harde werken in de zorg.

Vandaag ontving ik nog een mail van het ziekenhuis als een bedankje vanwege dit hartverwarmende gebaar.

Iedereen was zo blij en verrast, en vooral de tekst op het doosje raakte de mensen. Op het doosje stond “In good hands”.

En dat is het, wij zijn “in good hands” indien wij in het ziekenhuis terecht mochten komen.

 

Ik ben echt zo trots op dit gebaar van ons bedrijf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *